Wanneer? Elke 4e woensdag van de maand
Hoe laat? Van 19.30 uur tot 21.30 inloop 18.45 uur
Wie geeft de cursus? Frank en Ada Ouweneel
Waar? Gebouw Filadelfiagemeente Kleinzand 167 Sneek
Wat zijn de kosten? Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden

Cursus Informatie:
Een belangrijk onderdeel van discipel schap is het vermenigvuldigingsprincipe: doorgeven aan anderen wat jezelf hebt ontvangen. Vandaar dat wij als Filadelfia Pinkstergemeente twee keer in de maand bij elkaar komen voor onderwijs en toerusting.

Echter niet alleen met het hoofd, maar bovenal pastoraal onderwijs, met ons hart. Met als doel het in praktijk willen brengen. We kunnen anderen geestelijk niet verder brengen dan we zelf zijn. Het gaat in deze avonden niet om overdracht van dogma’s of theorieën, maar om de diepe vorming van ons hart en persoonlijkheid, en om de Here Jezus beter te leren kennen.

Dat wil echter niet zeggen dat we volmaakt zijn (wie is dat trouwens wel?), maar het is van groot belang, dat we in ons leven het werk van de Heilige Geest ervaren, die ons wil toerusten tot discipelen of leerlingen van onze Heer Jezus Christus. Een serie onderwerpen over o.a. de schepping, de Heilige Geest, de Gemeente, het Avondmaal , het volk Israël met beamerpresentatie op kamerhoog scherm om het een en ander te verduidelijken. Deelname is gratis en indien men over het behandelde materiaal wil beschikken, kan men het werkboek aanschaffen en/of een cd of dvd. Boeiende onderwerpen die aan de actualiteit worden getoetst.

Contact:
Filadelfia Pinkstergemeente Sneek
Kleinzand 167, 8601 BG Sneek
0515-335 491
secretariaat@filadelfiasneek.nl