Wil jij op een ontspannen manier leren hoe je mensen in jouw directe omgeving bekend kunt maken met het evangelie?

Het aantal christenen in Nederland loopt steeds verder terug. En dat is een geweldige kans voor de Kerk. Want een meerderheid heeft de God van liefde nog nooit afgewezen, simpelweg omdat ze het evangelie nog nooit duidelijk gehoord hebben. Tijdens de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ leer je aan de hand van 4 woorden Jezus voor te stellen aan mensen in jouw eigen netwerk.

Inhoud

In drie avonden leer je hoe je een gesprek kunt starten en voeren over God, geven we je allerlei praktische tips en ontdek je hoe je aan mensen van ’nu’ kunt laten zien waarom het evangelie zulk goed nieuws is! Kortom: je leert hoe je mensen op een ontspannen manier (dichter)bij Jezus kunt brengen. Niet alleen theorie, maar ook veel oefenvormen.

Online

Omdat het niet duidelijk is hoe lang de huidige maatregelen blijven duren, beginnen we in maart met een online training via Zoom. Na je aanmelding ontvang je ruim voor aanvang de link en overige benodigde informatie.

Súdwest-Fryslân

Samen met een steeds grotere groep christenen uit Súdwest-Fryslân zijn we het evangelisatie project The God Story Súdwest-Fryslân aan het uitrollen. Bedoeling is om aan minimaal 10% van alle inwoners uit de gemeente Súdwest-Fryslân een volledige evangelie presentatie te geven. Deel van dit project is deze training. De exacte planning van het project hangt opnieuw af van de huidige maatregelen, maar we gaan vast beginnen met deze training. Help je mee om Súdwest-Fryslân te bereiken? Een mooie eerste stap is om je toe te laten rusten, zodat je kunt uitdelen van wat je ontvangt.

Details
Data: maandag 1, 8 & 15 maart

Meer info & aanmelden: www.thegodstory.org/E4W

Kijk ook op : Meer weten?

Kosten: volwassenen €35, studenten €25, scholieren €10 (de kosten worden volledig aangewend voor het project The God Story Súdwest-Fryslân)

De online training wordt opgenomen. Mocht men een avond niet live kunnen volgen dan kan het teruggekeken worden via youtube (men krijgt deze dan per mail opgestuurd).

Met vriendelijke groet,
Wim van der Garde
TGS project coördinator