Met medewerking van diverse kerken uit Súdwest-Fryslân, Compascuum, Sneek Connected, Fisk, Jeugd met een Opdracht Fryslân en The God Story: word de training ‘Het evangelie in 4 woorden aangeboden.

Wil jij op een ontspannen manier leren hoe je mensen in jouw directe omgeving bekend kunt maken met het evangelie?
Het aantal christenen in Nederland loopt steeds verder terug. En dat is een geweldige kans voor de Kerk. Want een meerderheid heeft de God van liefde nog nooit afgewezen, simpelweg omdat ze het evangelie nog nooit duidelijk gehoord hebben. Tijdens de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ leer je aan de hand van 4 woorden Jezus voor te stellen aan mensen in jouw eigen netwerk.

Inhoud
In drie avonden leer je hoe je een gesprek kunt starten en voeren over God, geven we je allerlei praktische tips en ontdek je hoe je aan mensen van ’nu’ kunt laten zien waarom het evangelie zulk goed nieuws is! Kortom: je leert hoe je mensen op een ontspannen manier (dichter)bij Jezus kunt brengen. Niet alleen theorie, maar ook veel oefenvormen. Zie ook bovenstaande promovideo

Locatie
Diverse Sneker kerken

Súdwest-Fryslân
Samen met een steeds grotere groep christenen uit Súdwest-Fryslân zijn we de missionaire campagne The God Story Súdwest-Fryslân aan het uitrollen. Bedoeling is om aan minimaal 10% van alle inwoners uit de gemeente Súdwest-Fryslân een volledige evangelie uitleg te geven. Deel van deze campagne is deze training. De exacte planning van de campagne hangt opnieuw af van de huidige maatregelen, maar we gaan vast beginnen met deze training. Help je mee om Súdwest-Fryslân te bereiken? Een mooie eerste stap is om je toe te laten rusten, zodat je kunt uitdelen van wat je ontvangt.

Details
Data: maandag 27 september, 4 & 11 oktober, 20.00 uur
Locatie: diverse Sneker kerken
Aanmelden: www.thegodstory.org/e4w
Meer info over de campagne: www.thegodstory.org/swfryslan
Kosten: volwassenen €35, studenten €25, scholieren €10 (de kosten worden volledig aangewend voor het project The God Story Súdwest-Fryslân)

Tiener variant (met medewerking van Sneek Connected & Fisk)
Data: vrijdag 15 & 29 oktober, 12 november, 20.00 uur
Locatie: Het Keerpunt Bolsward
Aanmelden: www.thegodstory.org/e4w
Kosten: €10 (de kosten worden volledig aangewend voor het project The God Story Súdwest-Fryslân)